|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago Superstar

![Offline Offline]() Založen: 21.6.2008 Příspěvky: 1040 Bydliště: TN
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
Skor vas vidim ze starting C bude Robin Lopez, backup Frye, na PFku Hedo a backup Warrick, na kridle Hill (Childress), J-Rich klasika spolu s Nashom (Dragicom) .. nahodou, zaujimava zostava  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Er1czek Sophomore

![Offline Offline]() Založen: 7.2.2009 Příspěvky: 369
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
Je to náký dlouhý, ale nejde to asi napsat kratší.. třeba to někdo aspon projede, soráč chlapci za tapetu)
Podpis Frye na 5 let , spokojený obě strany , určitě dobrej krok to se nemusí rozebírat. Jednání naprosto bez problémů,ukázal že je citizen. Opět se očekává že bude nastupovat z lavičky.
Amare - co mě potěšilo je, že sme se s nim aspon nerozešli ve zlym a třeba se někdy vrátí ) Sarver se k tomu vyjádřil takhle, sice mi leze krkem ale myslim že todle bylo celkem moudrý xD Our position was, 'We want to pay you the max, We think you're a max player. But we want to make sure we're paying you if you can play,' " Sarver said. "If you can play for four years, we'll pay you the full five years of money. That's the creative structure we came up with to enable him to get the max if he could play - but it also protected us, too."
Warrick - ke svejm narozeninám dostal solidní smlouvu. Počítalo se s nim jako starting PF, příchodem Heda automaticky sedá na lávku. Nashty z něj snad něco vycucne a když něco doskočí , nemusel by to bejt zas tak tragickej krok , ikdyž délka smlouvy mě moc nenadchla. Prej zamakal na střelbě z delší vzdálenosti , uvidíme co je na tom pravdy
Na post manažera co bude mít na starosti basket.operace přišel Lon Babby, kterej si tak nějak sebou vzal i dva svoje hráče Childresse a Turkogla.
1) Childress - já myslim že todle je celkem steal z pole přes 50% , když ještě zlepší trojky(což by měl pod Nashtym jako snad každej hráč kterej s nim hrál) který měl 36% tak to bude skvělý + atletickej , ideální do up tempa. Spekulovalo se i o možnosti Barbosa za Moon/West(následnej buyout) a tak sem mnohem radši že vyšel Josh. Nastupovat bude z lavičky , solidní backup jak na SG tak na SF( i do budoucna dobrej tah , Hill a Jrich maj final year of contract) . Josh je i solidní obránce, určitě se bude hodit.. já osobně i spousta jinejch tendle příchod hodnotim jako A+
2) Turkoglu - todle je pro mě jeden velkej otazník. Bojim se 3 věcí - kontrakt, team chemistry a pozice v týmu. Je sice hezký, že Sarver přitáhl nějakou hvězdu( i ohlas fanoušků Suns solidní), ale abysme náhodou nedopadli jako například Hornets se Stojakovicem. Jeho věk(31) taky neni nic nad čim bysme se mohli ukájet, nevydařená minulá sezona. Vzhledem k jeho národnosti očekávám i problémy s chovánim. Suns s nim počítaj jako starting PF, což je pro mě teda absolutně nepochopitelný. Má sice 6'10 , ale snad každý PFko v lize ho pod tim košem umlátí, má nákejch 5 doskoků což je teda opravdu krásný.. očekávám, že pod koš se moc tlačit nebude, takže sem vážně zvědavej jak to bude vypadat Magic vůbec nesleduju, Hedo mě dřív nezajímal - vim o něm strašně málo , tak pokud by mi ho mohl někdo více přiblížit byl bych vděčnej;)
Barbosa - jak se očekávalo , je fuč. Ztratili sme skvělýho člověka, oblíbenýho u všech hráčů, posledního hráče "slavný" éry Suns(zbil už jen Nashty). Bohužel už neni důležitej(zlepšení Gorana, zranění , matka) tak jako dřív a za ty prachy co má tedka brát už nestojí.Každopádně odváděl skvělý služby,we'll miss you Spolu s LB odešel i Dwyane Jones(další rána do mýho srdce xD ) Já bych si ho jako best reboundera Dleague nechal, mohl nahradit Amundsona ,ale nebudu to rozepisovat stejně by mu nedali šanci.
SF / PF .. Clark/Warrick/Hedo/Hill/ Frye/ Dudley / Griffin .. tydle hráči maj jasno a dále tu máme.. Collins/Jawall/ Amundson/ Griffin .. a co tedka? po odchodu Amareho potřebujem Amundsona,jenže kam s nim? Clark je prospect pod smlouvou tak zabírá jedno místo o který by jinak byl boj. Griffin je uplný prkno(tedka v SL to opět dokazuje) a je pod smlouvou, na rosteru nemá vůbec co dělat, zabírá místo lepším a tak doufám že u nás skončí(napsal sem ho do obou skupin). Jawall by mohl smlouvu získat taky, Collins nehraje v SL a nák už ani nemam chut zjištovat co s nim je.Těch hráčů je přehnaně moc , osobně neočekávám nákej další pohyb těch hráčů z první skupiny a tak zřejmě Amundsona ztratíme, možná signem Jawalla a Griffin bude dělat roztleskávačku nebo nvm v tomdle se fakt ztrácim. Má na todle někdo nákej názor?
doskakování - Statistika minulýho roku - 7. nejlepší v doskakování , v "dávání" reboundu soupeři 10tý od konce. tadle věta to celkem vystihuje - The problem wasn't in getting rebounds, it was stopping the other team from getting so many. Očekávám mírný zhoršení oproti minulýmu roku.
Když se tedka podivám na náš roster, vidim tam jen hráče který chtěj hrát za Suns , samej srdcař a to mě těší.. jedinej kdo mi zatim nesedí je Hedo. Já si myslim,že budem silnější než minulej rok a očekávám že naše lavička bude jeden velkej uragán ) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Crowax Superstar

![Offline Offline]() Založen: 2.11.2008 Příspěvky: 1490 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
Gio: muzu ti jen zopakovat, co jsem postnul na minule strance..
Hedo je playmaker (jako Nash) a pod kosem je stejne soft jako Bosh (mozna jeste vic), coz se ukazalo v Torontu, kde chvilema na tyhle pozici pusobil, kdyz Raptors hrali s malou sestavou s Bargnanim na centru.. PF to teda podle me rozhodne neni (maximalne na urcity useky hry, i kdyz i to bych si asi hodne promyslel, nez bych ho tam strcil)
Potrebuje k dostatecny efektivite hodne mic v rukou (jak ukazal pri sve nejvydarenejsi sezone v Orlandu, kde prakticky plnil pozici takoveho "falesneho" rozehravace misto Nelsona) - Toronto ho pak vyuzivalo uplne blbe - vetsinou jako spot-up shootera, vetsina utoku chodila pres duo Jack/Calderon a Hedo tak sel se svoji produktivitou hodne dolu..
Jak tak koukam na soupisku Suns, tak Hedo by podle me exceloval v roli sesteho muze z lavicky, protoze zakladni petka uz sveho playmakera ma a v pripade, ze Nash sedel na lavicce, tak rozehravka Suns v urcitych fazich zapasu vazla.. Uvidime jestli se Phoenix pouci z tech chyb, ktere s nim delalo Toronto..
+ bych jeste doplnil, ze si dokaze vcelku bez problemu vytvorit vlastni streleckou pozici, ma vybornou court vision (podle mnohych druhy nejlepsi SF passer v lize po Jamesovi) a je clutch (coz by taky clovek ocekaval od tureckeho MJ =) - jo a miluje pizzu, takze bude asi casto vymetat mistni pizzerie .gif) _________________
Lebron James: I don't want to go ring-chasing. I want to stay with the Cavs and build a champion. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AN Sophomore

![Offline Offline]() Založen: 14.2.2009 Příspěvky: 413 Bydliště: Kolín city
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
Sice odesel Amare ale myslim ze Suns by mohli byt silni i bez neho, pokud Hedo se chytne jako v Magic. Uvidime taky si ho u slunicek nemuzu predstavit, kazdopadne Josh je taky dobrej tah, v evrope ve sve 2.sezone se stal hvezdou a ukazal ze je dobrym hracem, da se rict ze tam vyspel a snad to zuzitkuje. _________________
^EML^
[AN] LeBron James - ''Secrets'' [HD] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
potmehood Kid

![Offline Offline]() Založen: 18.2.2010 Příspěvky: 79
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
barbosa Sophomore

![Offline Offline]() Založen: 3.5.2008 Příspěvky: 416 Bydliště: Neratovice
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
no podle mě taky, na rosteru sice je, ale pochybuju ze dostane nakou sanci, ne-li vetsi prostor.. naopak velmi dobre vypada lawal, u toho doufam ze se dostane do rotace, pere se o doskoky jak blazen .gif) _________________ Jared Dudley - most athletic hands in history |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Er1czek Sophomore

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
Jedna z mála příjemnejch zpráv pro dnešní den for me, tak máme aspon volný místo pro někoho schopnýho. Na 90% z boje o smlouvu vypadl i Collins, kterej nenastupoval v SL a vzhledem k výkonům Lawala a vůbec přetlakem na PFku má hodně mizivou šanci. Zatim se vůbec nic nepíše o Amundsonovi , jakej je jeho postoj(naposled řikal že chce zůstat orng) , ale v životě neměl normální smlouvu a tak to bude něco jako případ Frye, samozřejmě za mnohem menší prachy - bud mu to Sarver dá a sou dohodnutý za 5 minut nebo the end. Když pročítám náký fan posty , všichni se s nim už pomalu loučej, já už sem se s tim nějak smířil.. no naděje ještě zůstává. Každopádně jeho podpis je důležitější než to na první pohled vypadá.
Nemam ted moc času, někdy časem zase sepíšu nákej epos ;D ale tak nárazem.. určitý zdroje tvrděj, že se na to Clark přes léto opět vybodnul, uvolněný místo po Griffinovi možná získá Reynolds(PG, mně se celkem líbí , v SL celkem šel) , Gentry opět bude rotovat snad až 11 hráčů(nezávidim). Lopez a USA nic , furt má nějak špatný ty záda.. nechápu , protože jestli mu to rupne v sezoně tak můžem ten náš kroužek rozpustit. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
barbosa Sophomore

![Offline Offline]() Založen: 3.5.2008 Příspěvky: 416 Bydliště: Neratovice
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
To, že je na PF přetlak je trochu paradox, hlavně po tom co odešel Amare, ale je to tak. V základu bude pravděpodobně Hedo, na lávce Warrick, Lawal, teď se ještě neví jestli Amundson. Na něj jsem zvědav (jako na každého u suns ), opravdu se o něm nikde nemluví, nepíše. Že by ticho před bouří? Nevim jestli se s ním ještě počítá, zvláště po tom co jsme tady rozebrali pozici PF. Ke všemu tady ještě může ještě nastupovat Clark , ale nechapu proc se na to vybodnul, jak tady psal Erik. Je to trochu na palici, protoze by me zajimalo kdo bude nastupovat na SG, J-rich, a kdo dál? Napadá mě jedině Childress, a možná Dragič.. _________________ Jared Dudley - most athletic hands in history |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cheezy Superstar

![Offline Offline]() Založen: 17.1.2007 Příspěvky: 2572 Bydliště: the chicago skyline
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Er1czek Sophomore

|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 3:43 pm Předmět: |
|
|
Ten článek sepsal P.Coro pro AZcentral asi půl hodky po mym předchozim příspěvku v tomdle tématu , ale už sem neměl sílu editovat :/ Nechat Loua jít je špatný pro obě strany , ikdyž sám hráč za to vůbec nemůže. Tu černou práci může udělat maximálně tak Lawal, ale kde je jistota že bude tak efektivní jako Lou? Proč se zbavujem hráče kterej chce zůstat , dejchá orng, víme co od něj čekat? psal sem že bude chtít větší smlouvu , ale stejně by furt hrál zadarmo.. stačila jediná věc - podepsat Warricka na sezonu(víc si nezaslouží) nebo vůbec.. nvm čí todle byla práce, každopádně Mr.Babby mi připadá stejnej chujo jako Sarver. Snad se Amundsonovi bude dařit v další jeho zastávce , ikdyž o tom silně pochybuju. Hráči jeho typu většinou když odejdou z týmu kde si vybudujou renomé, tak od nich další zaměstnavatel chce něco víc než hráli dřív a ten podpis je prakticky k ničemu viz Turiaf(vim že zranění..) , ale stejně .. btw Lawala všude berou jako podepsanýho , jen na oficiálkách stále nic. No myslim že brzy to bude oficiální..
Vedení zatim utěšuje rozlobený fanoušky tim že minulý léto to vypadalo na propadák a jak to nakonec dopadlo. Tendle tým je schopnej uhrát 50 výher , hrát hezky na oko , když vypadne někdo na PF/SF neni se čeho bát, ale jak chcem s timdle vyhrát titul? vejška žádná , kdo bude bránit Odoma/ Gasola ? Bynuma si Lopez uhlídá, ale Warrick/Hedo nic nevyřešili.. nebo co když se takovej Lopez zraní? hledá se backup na C , ale jména jako Kwame Brown , Mbenga , Nesterovic snad ani nemyslej vážně.. padl i můj oblíbenec Josh Boone( What does Josh Boone bring ? cool hairs xDD ). V průběhu sezony budou Suns projevovat snahu o příchod např DeAndre Jordana z Clipz, Mohammeda z Bobcats nebo Armstronga z Wizard , možná Jason Thompson z Kings kdy by šel obratem Clark kterej nebude spokojenej s minutama + někdo. Právě Clark , J-Rich a Dudley jsou asi nejvíc ohrožený. U Jriche a Dudleyho je to hlavně tim, že se neví jestli podepíšou po konci sezony nový smlouvy a taky že se o nich na trhu "ví" , nikoho jinýho nabídnout nemůžem nebo nechcem.. co se dá dělat , potřebujem víc rebounding )
Uvidíme jaká bude team chemisty , ztráta tří skvělejch lidí , pár příchodů pro mě s nejasnou povahou? tadle sezona bude eště větší džungle než minulá , když se pro nás sejdou špatně okolnosti tak jdem ke dnu ))
Resignuli sme Aarona Nelsona na 4 roky , byl zvolenej nejlepšim koučem roku a i sám Nashty řiká že je jeden z nej s kterym kdy pracoval. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
potmehood Kid

![Offline Offline]() Založen: 18.2.2010 Příspěvky: 79
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Er1czek Sophomore

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 8:42 pm Předmět: |
|
|
Tak volba třetího point guarda padla na Janninga ikdyž asi nějak výrazně neprorazí. Solidní court vision, atletičnost,sbírá celkem solidně doskoky na guarda, ale aby se mohl měřit s NBA guardama potřebuje nabrat na síle a zlepšit hlavně střelbu ze střední a delší vzdálenosti.Moc se mu nechce bránit. Zájem o něj měl i Boston. No myslim si že to bude podobnej případ jako dříve Sean Singletary nebo jak se ten homie vůbec jmenoval ;D
Scottie Reynolds kterej byl nejvážnějšim kandidátem právě na tu pozici kterou získal Janning dal přednost nabídce z Itálie. Peníze, garantovaná pozice.. škoda pro Suns , třeba někdy v budoucnu
Lawal podepsal na tři roky, spokojenost.. snad bude vykonávat společně s Warrickem práci stejně kvalitně jakou Lou.
btw hledání GM stále pokračuje a jak sem psal dřív, že u nás skončil Griffin(pravá ruka Kerra , né Taylor z rosteru ) tak se o něj zajímaj Nuggets , doufejme že to nevyjde )) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Crowax Superstar

![Offline Offline]() Založen: 2.11.2008 Příspěvky: 1490 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
Gio - u nas se zive spekuluje, ze na to misto po Kerrovi nastoupi nas asst. GM Lance Blanks.. Nevim co je na tom pravdy, ale zdroj je docela duveryhodny, takze by na tom mohlo neco byt..
| kód: |
| WojYahooNBA Cavs executive Lance Blanks has emerged as a new frontrunner for Phoenix Suns GM job and will interview on Friday, league sources tell Y! |
| kód: |
| Lance Blanks will be next GM of Phoenix Suns, according to league sources |
|
 |
Kami Kadze All-Star

![Offline Offline]() Založen: 24.12.2005 Příspěvky: 912
|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
Nemůžu se na nové Suns dočkat... tomuto týmu fandím už dobrých 6 let... a letos jsem obzvlášť nedočkavý... Amare odešel, ale já věřím, že Nash dokáže udělat hodně dobrého hráče z Robina Lopeze, tak jako to udělal s Amarem... Hakim Warrick se do rychlé hry Suns hodně hodí, to stejné i Josh Childress, na kterého už se strašně těším... každopádně se asi jejich hra po odchodu Barbosy trochu změní... whatever Hedo to vytáhne na novou úroveň .. optimismus nade vše.. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Er1czek Sophomore

|
Zaslal: so srpen 07, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
@Crowax : zdroj byl vážně důvěryhodnej , Lance Blanks se stává našim novým GM. Vůbec ho neznám , nvm co očekávat , nechám se překvapit
Steve Kerr se nechal slyšet že je to výborná volba, dobrej člověk , hardworker... kdyby to táhnul podobně jako Ferry v Cavs mmm snad něco pochytil :P _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|