Obsah fóra Fórum na i-basket.net
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   StatistikyStatistiky   PřihlášeníPřihlášení 

NBA 2K10
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum na i-basket.net -> NBA PC Hry
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crowax
Superstar
Superstar

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 7:34 pm    Předmět: Citovat

*SISKA*uskas napsal:
jak se prosim te ten roster vloži do hry aby mi to fungovalo?

Nejdrive si stahni ty soubory - KovaRoster a DraftClass10/11.. Ty stahni, rozbal je ve Winraru a prekopiruj do slozky, v ktere mas ulozene savy ze hry (pozice savu se lisi podle toho, jaky mas system - XP,Visty,W7..)

Potom stahni vsechny ostatni soubory z te stranky - Missing CFs + additional files.. ty rozbal opet ve winraru a nakopiruj je tentokrate do slozky, kde mas nainstalovanou hru (NE DO SLOŽKY SE SAVY !!!!)..

..jeste pred tim, nez tam ty slozky nakopirujes je ale musis vsechny prejmenovat..

V zakladni podobe vypadaji takhle - Beaubois_png1598.iff..

Po uprave museji vypadat takhle - png1598.iff..

..v zasade musis vzdycky vymazat to jmeno + znamenko "_"

Kdyz to budes kopirovat do te slozky s nainstalovanou hrou po tehle zmene, tak se te to zepta, jestli to chces kopirovat a nahradit - dej ANO..

Pak uz staci jen spustit hru a v sekci Load/Save nacist KovaRoster..

Lebron James: I don't want to go ring-chasing. I want to stay with the Cavs and build a champion.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*SISKA*uskas
Kid
Kid

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 5:16 pm    Předmět: Citovat

díky,ale já tady vůbec nemám složku kde jsou ty svy Sick
Crowax
Superstar
Superstar

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 6:16 pm    Předmět: Citovat

*SISKA*uskas napsal:
díky,ale já tady vůbec nemám složku kde jsou ty svy Sick

Jo, to jak jsem psal zalezi na tvem PC systemu..

Ja mam Visty a savy s NBA 2k10 jsem mel pod C/Users/XXX (aka jmeno tveho PC profilu)/AppData/Roaming/2kSports..

Pokud tam nekterou z tech slozek nemas (respektive nevidis je tam) je to tim, ze mas zapnutou funkci - nezobrazovat skryte soubory a slozky.. Staci to akorat na cas zapnout (aby se ti tyhle soubory zobrazily), hodit tam ty dve casti - KovaRoster a DraftClass - a pak to zase klidne muzes vratit na puvodni status (nezobrazovat tyto soubory a slozky..)

Lebron James: I don't want to go ring-chasing. I want to stay with the Cavs and build a champion.
*SISKA*uskas
Kid
Kid

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 7:45 pm    Předmět: Citovat

a jak prosím tě zobrazím ty skyté soubory a složky?
Crowax
Superstar
Superstar

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 8:12 pm    Předmět: Citovat

*SISKA*uskas napsal:
a jak prosím tě zobrazím ty skyté soubory a složky?

Drago
Superstar
Superstar

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 9:17 pm    Předmět: Citovat

Takychto ludi, co maju BAN na google uplne milujem :X .. zlata trpezlivost Crowe
Sophomore
Sophomore

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 11:10 am    Předmět: Citovat

Diky crowe za link vse jsem si udelal jen se chci zeptat. Obcas mam treba u Arroya fotku nekoho uplne neznameho a u Davida Andersona fotku rapera Game-a BigGrin nevis cim by to mohlo byt, popripade cim to napravit a posledni dotaz mas u novacku fotky jejich profilu nebo ne?

^EML^
[AN] LeBron James - ''Secrets'' [HD]
Crowax
Superstar
Superstar

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 11:25 am    Předmět: Citovat

AN napsal:
Diky crowe za link vse jsem si udelal jen se chci zeptat. Obcas mam treba u Arroya fotku nekoho uplne neznameho a u Davida Andersona fotku rapera Game-a BigGrin nevis cim by to mohlo byt, popripade cim to napravit a posledni dotaz mas u novacku fotky jejich profilu nebo ne?

Hmm, ja to jeste od te doby nehral, ale u toho Arroya a Andersona mas asi na mysli fotku pri projizdeni rosteru ? Pokud ano, tak jsem se pred par okamziky kouknul a nic podobneho tam nemam.. U tech komentaru, pod linky na stahnuti rosteru ale tusim jeden uzivatel psal, ze tohle muze delat NBA 2k10 pokud zaroven pouzivas dva jine addony, ktere se spolu "neshodnou" (takze maximalne ti muzu poradit, aby jsi zkusil odinstalovat nebo odpojit jiny roster patch, ktery pouzivas... Pokud ne, tak ti uz bohuzel jinak neporadim)

Co se tech fotek tyce, tak jsem tusim videl fotky Rubia,Turnera a Monroea.. Ale urcite tam nejsou fotky vsech.. Bohuzel nevim, jak je tam dat (ale to uz by tak zavazny problem v hratelnosti byt nemusel =)

AN
Sophomore
Sophomore

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 12:26 pm    Předmět: Citovat

No tohle je prvni vec co jsem vubec do ty hry takhle pridaval, roster jinak zadnej jsem nemel
Jediny co jsem udelal ze jsem stahl vsechny ty veci a dal je tam (samozrejme predelane jak si tu i zminoval) krome Mr.Xcitement96 portrait's patch V4

portrety novacku-jj to jsou jen detaily jen se ptam jestli nahodou tam taky nebyli BigGrin

^EML^
[AN] LeBron James - ''Secrets'' [HD]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Fórum na i-basket.net -> NBA PC Hry Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Přejdi na: