|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
the.answer.3 Hall of Famer

![Offline Offline]() Založen: 17.4.2006 Příspěvky: 5100 Bydliště: Ostrawa City
|
Zaslal: po leden 04, 2010 11:19 pm Předmět: Miles McKay |
|
|
vcera dal jen 42 proti Opave..podle meho nejlepsi hrac co kdy v Mattoni byl s Leem..a mel by tady mit svuj topic jen nevim jestli v nasich koncinach dlouho vydrzi _________________
"Když je někdo nejlepší, tak přece nikam neodchází. To ostatní přicházejí za ním." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AN Sophomore

![Offline Offline]() Založen: 14.2.2009 Příspěvky: 413 Bydliště: Kolín city
|
Zaslal: út leden 05, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
Hrozne vsestrany hrac hlavne ma stesti ze hraje v tymu USK kde si prakticky muze delat co chce a hraje se jen na nej, z toho hodne tezi. Ale je stale mlady a me by zajimalo jak by si poradil na PG v nejakem lepsim ceskem tymu treba v Nymburce  _________________
^EML^
[AN] LeBron James - ''Secrets'' [HD] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gravidní_Vlk Kid

![Offline Offline]() Založen: 4.3.2010 Příspěvky: 31
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 1:17 pm Předmět: |
|
|
| AN napsal: |
Hrozne vsestrany hrac hlavne ma stesti ze hraje v tymu USK kde si prakticky muze delat co chce a hraje se jen na nej, z toho hodne tezi. Ale je stale mlady a me by zajimalo jak by si poradil na PG v nejakem lepsim ceskem tymu treba v Nymburce  |
Domnívám se a mám ten názor, že takto vyniká právě a jen díky slabší úrovni naší ligy. Pokud by na našich palubovkách běhali obranáři presentující se stylem obrany, jakou například nyní v Eurocupu předvádí NBK, pak by neměl mnoho šancí. Těží ze své přirozené mladické drzosti a je schopen přehrávat hráče jeden na jednoho, při kvalitním switchi je to již horší... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
B.Wall Superstar

![Offline Offline]() Založen: 25.7.2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: prague
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
Ou, muj oblibenec is back .
Ted k teme: Na folimance jsem byl tento rok zatim trikrat (ceska liga me vyslovene nudi, jdu tam spis kdyz neni co delat anebo abych se pobavil s kamarady cestou tam). A jak uz rekl nema, Mckay hodne tezi z hry usk, dostava hodne velky prostor a hodne micu leti pres nej. Obcas jeho hra pripomina lebrona, navic stane se ze misto aby nahral tak vystreli.
Trosku bych tady souhlasil i s GV, protoze jsem byl svedkem zapasu proti opave kdy dal myslim 42 bodu a v prvni ctvrtine jich nasazel snad 20, pak ho tym opavy zacal poradne branit a uz se prosazoval o dost mene az nakonec prestal davat kose uplne. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gravidní_Vlk Kid

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
| B.Wall: A mohu se zeptat, na jaké zápasy chodíte, když ne na MNBL? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gravidní_Vlk Kid

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Gravidní_Vlk napsal: |
Aha, teď mi došlo, to je asi spam mimo téma, to budu asi smazán, pokud je tady vše při starém... .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
B.Wall Superstar

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
Aha, teď mi došlo, to je asi spam mimo téma, to budu asi smazán, pokud je tady vše při starém... .gif) |
Porad stejnej zabijak ....Rozhodne Vas zde musim uvitat, velmi jste mi chybel. S vami opet zabava a navstevnost poroste (bez ironie)....
K veci: Bohuzel na zadne. Jsem spise fanouskem zamorskych sportu nez domacich lig. Kdyz to vezmu prikladem: Koukam na zapasy nhl, ale absolutne nesleduji O2 extraligu ani zadnou evropskou ligu a dokonce ani zadne sampionaty (krom olympiady), zrovna tak to plati pro fotbal (sleduji pouze premier league) a zrovna tak to plati pro basketbal, kde sleduji pouze nba, protoze evropske ligy a zvlast ta ceska, me nudi.
Mohu si tak vybrat, budto v tv sledovat basketbal ktery me bavi, popripade si ho zahrat venku/ve skole, coz je opet vec, kterou mam rad. Moznost 2: Chodit na basketbal, ktery me v podstate vubec nebavi a nijak jinak ani nelaka- MNBL.
Ale rozhodne navstivim folimanku, az tam nabehne Nema, da 40bodu , 3krat sunda kotase a predvede dva windmilly..uz aby to bylo. .gif) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gravidní_Vlk Kid

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 11:54 am Předmět: |
|
|
| B.Wall napsal: |
| sleduji pouze nba, protoze evropske ligy a zvlast ta ceska, me nudi. |
A co Vás konkrétně nudí? Já si osobně myslím, že kolektivnější pojetí basketbalu v Evropě (ČR nevyjímaje) má svůj náboj a kouzlo stejně jako dunky a individuální pojetí zámořského stylu. Když bych měl být uštěpačný, tak bych zase řekl, že pokud by měla NBA více Stevů Nashů, pak bych se na ni asi díval častěji. Takto když už zámoří, tak jedině NCAA.
Naposledy upravil Gravidní_Vlk dne pá březen 05, 2010 11:58 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gravidní_Vlk Kid

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
Ale rozhodne navstivim folimanku, az tam nabehne Nema, da 40bodu , 3krat sunda kotase a predvede dva windmilly..uz aby to bylo. .gif) |
Pravda, už aby to bylo. Kolínu citelně schází kvalitní vyšší křídlo, schopné hrát zvenku, najíždět a porvat se o doskoky. Snad se příští rok začne v týmu více prosazovat. Podle vyjádření trenéra Benáčka, se JN v průběhu sezóny výrazně zlepšil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
B.Wall Superstar

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
| sleduji pouze nba, protoze evropske ligy a zvlast ta ceska, me nudi. |
A co Vás konkrétně nudí? Já si osobně myslím, že kolektivnější pojetí basketbalu v Evropě (ČR nevyjímaje) má svůj náboj a kouzlo stejně jako dunky a individuální pojetí zámořského stylu. Když bych měl být uštěpačný, tak bych zase řekl, že poduk by měla NBA více Stevů Nashů, pak bych se na ni asi díval častěji. Takto když už zámoří, tak jedině NCAA. |
Sam ani poradne nevim. Kdyz to sleduji zive jako jeden z divaku v obecenstvu, tak mi ta hra prijde nejakym zpusobem nudna a nelaka me. Uznavam, ze nektere bloky jsou velmi dobre a i nejaky ten dobry dunk se najde, ale to je tak vsechno. Hra mi prijde ponekud pomala, nepresna, bojovna (ale ne tim stylem ktery mam rad - viz minule denver lakers). Nikomu jeho nazor neberu, proste tahle liga me moc nepritahuje....V tv je to pro me vyslovena nuda. Navic mi vadi i to zamerezeni kamery a vubec ta hra jako takova me nijak nepritahuje.
NCAA jsem videl par zapasu a musim uznat, ze me to urcite bavi vice nez MNBL. Porad to vsak neni ono. Nevim co mi chybi, mozna nejaka ty znama jmena a nejake poradne star, kombinovanejsi taktika a zkusenosti, proste nevim. Treba to casem zjistim, protoze jsem uvazoval, ze se obcas na nejaky ten zapas kouknu, obcas je chytam v tv. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gravidní_Vlk Kid

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
| To postupně s věkem odezní a přijde jiné poznání a pohled na podstatu téhle inteligentní a krásné hry... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
B.Wall Superstar

|
Zaslal: so březen 06, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
Dnes Miles prvni polocas hral nic moc. Byl docela dobre branen a byl hodne nevyrazny, ale prihral na jeden velmi pekny alley-oop. Po polocase jsem odesel, protoze hra me nudila... Rozhodne co mi na folimance vadi nejvice, jsou sedacky. Tak strasne sedacky jsem jeste nevidel. Sedim na nich 15minut a boli me pozadi jak po 8 hodinach ve skole.
Jedno pozitivum prvniho polocasu: tuna nadhernych bloku, hlavne ze strany usk . Navic Mckay predvedl par dunku pri rozehrivani...Pokud se nepletu, tak pristi tyden od sesti v sobotu hraje kolin na folimance, takze to se urcite podivam . _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gravidní_Vlk Kid

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 1:32 pm Předmět: |
|
|
Dnes Miles prvni polocas hral nic moc. Byl docela dobre branen a byl hodne nevyrazny, ale prihral na jeden velmi pekny alley-oop. Po polocase jsem odesel, protoze hra me nudila... Rozhodne co mi na folimance vadi nejvice, jsou sedacky. Tak strasne sedacky jsem jeste nevidel. Sedim na nich 15minut a boli me pozadi jak po 8 hodinach ve skole.
Jedno pozitivum prvniho polocasu: tuna nadhernych bloku, hlavne ze strany usk . Navic Mckay predvedl par dunku pri rozehrivani...Pokud se nepletu, tak pristi tyden od sesti v sobotu hraje kolin na folimance, takze to se urcite podivam . |
No vidíte, a mně jsou nějaké dunky a aley-oopy ukradené. Inteligentnost a to, co dělá basketbalovou hru přitažlivou, tkví někde úplně jinde. Chápu, že se mnoha lidem líbí právě tyto atletické výkony, ale ty o výsledku a dramatickém průběhu nerozhodují.
Na Folče také budu, byť sdílím zcela totožný názor na ty sedačky. Co mně ale vadí více, je ten zápach hranolek a přepáleného tuku, který se line zespod z té knajpy. To je hnus, velebnosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
B.Wall Superstar

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
Jedno pozitivum prvniho polocasu: tuna nadhernych bloku, hlavne ze strany usk . Navic Mckay predvedl par dunku pri rozehrivani...Pokud se nepletu, tak pristi tyden od sesti v sobotu hraje kolin na folimance, takze to se urcite podivam . |
No vidíte, a mně jsou nějaké dunky a aley-oopy ukradené. Inteligentnost a to, co dělá basketbalovou hru přitažlivou, tkví někde úplně jinde. Chápu, že se mnoha lidem líbí právě tyto atletické výkony, ale ty o výsledku a dramatickém průběhu nerozhodují.
Na Folče také budu, byť sdílím zcela totožný názor na ty sedačky. Co mně ale vadí více, je ten zápach hranolek a přepáleného tuku, který se line zespod z té knajpy. To je hnus, velebnosti. |
Tak tady bych si dovolil s vami trochu nesouhlasit. Sice vim, kam tim mirite a skutecne tyto vykony nejsou to hlavni, co rozhoduje zapasy, ale porad je to jeden z faktoru. Jakmile je vyrovnana koncovka, popripade tym hraje malatne a nejaky hrac monstrozne zadunkuje, vstreli nejakou tezkou trojku, zblokuje dulezitou strelu, dostane takto tento hrac dost casto svuj tym do varu. Jakmile takto vzburcuje tym, deji se pak panecku veci a hra toho tymu (popr i toho druheho) se muze, a take nemusi rapidne zmenit. Jednomu tymu muze klesnout sebevedomi, druhemu zas narust, stoupaji emoce a tak dale. Vsichni co basketbal hraji, asi vedi o cem mluvim.
To nastesti od tech sedacek nepocituji, protoze od toho sedim relativne daleko. Ale zrovna vcera kamarad na tu "vuni" stezoval kdyz jsme odchazeli pryc. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|